luni, 17 noiembrie 2008

Despre Katty Perry


Despre Katty Perry

Inca din noiembrie 2007, anul in care s-a lansat digital single-ul "Ur So Gay", Katy Perry a cucerit criticii si fanii de pretutindeni, printre care se numara si regina pop-ului, Madonna. Cu vocea ei incredibila, atitudinea provocatoare si cantecele foarte indraznete, Katy s-a remarcat inca de la primele aparitii.

Albumul de debut al lui Perry, "One of the Boys", este un material foarte bine lucrat pe partea de productie cat si textual. Un mix pop-rock de exceptie completat cu diverse povestiri in versuri despre foste iubiri ("Hot N Cold", "Ur So Gay"), intamplari traznite alaturi de prieteni ("Waking Up in Vegas") si usoare incursiuni in identitatea sentimentala a artistei ("I Kissed A Girl", "Fingerprints").

Desi albumul prezinta in mare parte o Katy foarte puternica si plina de atitudine, vulnerabilitatea nu a ramas insa neexploatata, balade precum "Lost", "I’m Still Breathing" si "Thinking of You" sunt marturii ale sensibilitatii de care da dovada.

Desi are doar 23 de ani, Perry scrie cantece si canta la chitara de ani buni in plus este o taletata storyteller.

Katy Perry era sa vomite peste Madonna!

Majoritatea fanilor asteapta umili, un autograf din partea idolilor lor sau o poza cu ei... dar nu e si cazul lui Katy Perry. Aceasta era cat pe ce sa vomite pe Madonna, cand a vazut-o.

Katy Perry declara pentru The Sun: "Madonna m-a invitat la unul din show-urile ei. M-am dus in culise. De obicei nu am emotii, dar atunci mi-am scapat de sub control. Genunchii imi tremurau foarte tare si credeam ca am sa vomit. Nu trebuia sa-mi fac griji. Madonna a fost cool. Era atat de miniona. Imi ajunge pana la piept si eu care credeam ca trebuie sa fie o uriasa", a adaugat Katy.

Katy Perry este pe val,noul videoclip :"Hot and Cold"


Katy Perry a lansat videoclipul celui de-al doilea single al sau: "Hot and Cold". Track-ul este un extras de pe albumul de debut al artistei, "One of the Boys"!

Noul clip este regizat de Alan Ferguson si a fost filmat in Los Angeles. Kate Perry, la fel de amuzanta si plina de viata in "Hot and Cold":

Katy Perry: Mama a fost amanta lui Hendrix si tata vindea LSD!

Katy Perry se pare ca si-a dezamagit total parintii in momentul in care a lansat controversata piesa "I Kissed A Girl". Cei doi au declarat ca sunt scarbiti de hit-ul ficei lor.

Dupa aceasta critica aspra, Katy a replicat mai mult decat rautacios, a fost sincera! Cantareata a explicat cum si ea este dezamagita de trecutul parintilor ei.

Mama artistei, Mary Hudson a fost in tinerete adepta curentului hippy. Mary fugea constat de acasa pentru a participa la diferite evenimente si se pare ca a avut si o aventura amoroasa cu legendarul Jimi Hendrix.

"A venit la ea, intr-un club, si a agatat-o pur si simplu" a marturisit Katy.

Dar, cireasa de pe tort este domnul Keith, tatal artistei care are un trecut foarte "interactiv", mai precis domnul Perry este un fost dealer de LSD, bun prieten cu Timothy Leary, un fost adept al faimosului drog.

"Tata ar fi murit de mult din cauza drogurilor daca nu l-ar fi gasit pe Dumnezeu!" a completat cantareata.

Si oamenii astia, sunt scarbiti de un simplu cantec? Absolut incredibil.


Katy Perry replica in cazul pozei "criminale"!

Katy Perry isi face o poza cu un cutit in mana si brusc devine o infulenta negativa pentru tinerii "amatori" de acte violente. Presa din UK a interpretat gestul artistei ca fiind unul cat se poate de grav, ea fiind un model pentru foarte multi adolesceni ce vor crede, conform declaratiei unui parinte, ca "este cool sa ai un cutit"!

Artista, gazda EMA-ului organizat de MTV anul acesta in Liverpool, a starnit un real scandal in presa britanica cu o poza in care tine un cutit in mana.

"Katy Perry este impotriva oricarui tip de act violent. Fotografia este facuta in 2005 si nu are nici un fel de legatura cu actele violente savarsite recent in UK", a declarat purtatorul sau de cuvant pentru MTV News.



NUME: GINGHINA
PRENUME: IOANA
LOCUL SI DATA NASTERII: 21.09.1977, in Copsa Mica, Jud Sibiu ACTIVITATE( cele mai importante roluri in teatru, film, premii): TEATRU - colaborare cu Teatrul National "I. L. Caragiale" Bucuresti in "Boabe de roua pe frunza de Lotus in bataia lunii" regia Gelu Colceag si "Generatia de sacrificiu" regia Dinu Cernescu - "Fericirea trairilor senzuale" in "Pasarea albastra" regia Adriana Peres, spectacol care a avut succes si in strainatate la diferite festivaluri pentru copii - Bona si Kit -Kat in "Motanul incaltat" regia Boris Petroff - Marchiza in "Hainele cele noi ale Regelui" - Soimul in "Pinochio", regia Cornel Todea, spectacol care a fost premiat ca "Cel mai bun spectacol pentru copii" al anului 2003 FILM: - Estrella - "My name is Modesty" - Chechina - "Frumosi si nebuni ai marilor orase" T.V.: - Bianca - "In Familie" - Diferite roluri episodice in "La Bloc" -sitcom produs MediaPro Pictures - Miki- " Lori, Dan si tanti Mili"- sitcom podus MediaPro Pictures - Ildiko in telenovela "Numai iubirea" RECLAME la diferite produse Prin U.N.I.T.E.R. colaboreaza la proiectul "Clinic - Clown" care se ocupa de terapie prin teatru in spitalele pentru copiii imobilizati la pat. In prezent - Teatrul "ION CREANGA", Bucuresti si prima telenovela romaneasca, "Numai iubirea", ACASA
Regizori preferati: Martin Scorsesse, F Felini Actori preferati: Vivien Leigh
Scriitori preferati: Margaret Mitchell, Paulo Coelho
Hobby: sportul (inot, ski, tenis) si ... cumparaturile
Muzica: fan Madonna, in general muzica buna
Animale: o pisica - Vasilica Stil vestimentar: ii place sa se imbrace cit mai ciudat, dar in tendinte.
Nu ii place sa fie imbracata ca toata lumea, de aceea cauta haine speciale Inaltime: 1,66 m
Greutate: 50 kg Culoarea ochilor: caprui Aptitudini: engleza, germana, ski, tenis, inot, patinaj, scrima si elemente de cascadorie

miercuri, 12 noiembrie 2008

Despre Denis Stefan


Denis Stefan

Nume real: Denis Ştefan
Data nasterii: 15 August 1976 (32 ani)
Zodia: Leu
Locul nasterii: Ploiesti
Status marital: casatorit
Sotie: Iuliana
Inaltime: 1,86m
Greutate: 76kg
Culoarea ochilor: capui
Culoarea parului: saten inchis
Hobby-uri: echitatie, fitness, jogging, filme
Educatie: Liceu: Colegiul National "Mihai Viteazul", Ploiesti Facultate: Drept, universitatea "Romano-Americana", Promotia 2000 Facultate: Teatru si Film, sectia actorie, Universitatea "Hyperion" promotia 2005- clasa Eusebiu Stefanescu - Rodica Mandache
Actorul din telenovela "Regina" are o adevarata pasiune pentru cai. Denis Stefan a invatat secretele echitatiei in decursul ultimilor cinci ani si a decis sa treaca la un alt nivel. In urma cu sase luni, acesta s-a apucat de djigit, un stil care pe vremuri era folosit de cazaci in lupte pentru a surclasa adversarul si care momentan mai este folosit doar de circari si cascadori. "Ma antrenez cu o echipa de cascadori si am posibilitatea sa o fac si la filmari. Cand am pauze, il iau pe Corleone, calul din "Regina" si repet cu el", sustine actorul.
Protagonistul telenovelei "Inima de tigan" de la Acasa TV, Denis Stefan, a spus ca a avut parte de cel mai frumos casting din viata sa, cand a trebuit sa aleaga actrita pentru personajul "Irina". Pentru a-i ajuta pe regizor si pe producatori sa se edifice asupra celei care merita rolul, actorul a trebuit sa joace o scena tandra cu fiecare dintre participantele la casting, mai exact cu aproximativ 300 de fete blonde cu ochii albastri. "Va dati seama ce greu mi-a fost! Au fost si fete timide care, in loc sa ma sarute, ma strangeau in brate", a declarat Denis.
Adela Popescu si Cabral au desemnat, duminica dupa-amiaza, finalistele concursului "In al 9-lea cer". Simina Popa si Flavia Tronca au reusit sa ocupe primele locuri in finala de fete sustinuta la Acasa TV. Acestea sunt la numai un pas de a deveni vedete Media Pro.
Pentru a impresiona juriul, Simina a jucat impreuna cu Denis Stefan, unul dintre actorii principali ai serialului "Inima de tigan", o secventa din celebra telenovela si a facut senzatie cu momentul sarutului. "Partea cu sarutul a fost o intreaga aventura pentru mine. Mi-am repetat la nesfarsit ca de fapt, nu Simina il saruta pe Denis, ci Roza pe Codrut", sustine concurenta. Flavia a ales o secventa din "Numai iubirea", pe care a jucat-o alaturi de Alexandru Papadopol. "Papi m-a ajutat foarte mult, mi-a dat multe sfaturi si indicatii", a declarat ea. Asadar, Simina si Flavia mai au de trecut un hop. In urmatoarea etapa se va decide care dintre ele va obtine un rol intr-o productie Media Pro Pictures. Pe 11 mai, in concurs vor intra baietii, care vor juca scene din telenovele alaturi de Nicoleta Luciu, Adela Popescu si Diana Dumitrescu.

Despre Andreea Patrascu


Andreea Patrascu

Nume real: Andreea Pătraşcu
Data nasterii: 18 August 1985
Zodia: Leu
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Status marital: Necasatorita
Inaltime: 1,64m
Greutate: 48kg
Culoarea ochilor: Albastri
Culoarea parului: Blond
Hobby-uri: Dans, cinema, rolle
Educatie: 2004 - 2008 Academia de Studii Economice, Facultatea de Comert, Bucuresti; 2000 - 2004 Liceul Spiru Haret (profil Matematica - Informatica), Bucuresti
Pe platourile din Buftea se vorbeste prin spatele decorurilor despre o noua idila infiripata la locul de munca. Desi secventele in care joaca cei doi sunt filmate in locatii diferite, iar sansele de a da nas in nas sunt aproape infime, Cabral si Andreea Patrascu, actrita principala din telenovela “Inima de tigan” (Acasa TV), au descoperit ca se plac si au decis sa fie impreuna.
Relatia celor doi a inceput in urma cu cateva luni si, cu toate acestea, putini sunt cei care au aflat despre povestea lor de dragoste.
Cabral si Andreea au decis inca de la inceput sa fie discreti si sa-si tina relatia departe de ochii lumii si mult timp au reusit. Primele zvonuri care ii vizau pe cei doi indragostiti au aparut in momentul in care producatorii emisiunii-concurs “In al 9-lea cer” au decis ca Andreea Patrascu sa fie cea care o va inlocui din toamna pe Adela Popescu, actrita care a fost implicata intr-un alt proiect. Cabral si noua lui iubita au fost surprinsi, in repetate randuri, adoptand o atitudine mult prea familiara, fapt care a dat nastere la speculatii. Desi majoritatea colegilor doar banuiesc faptul ca cei doi se iubesc, apropiatii acestora au auzit vestea chiar din gura lor.
Cert este ca, din toamna, blonda si “negrul” (asa cum ii place lui sa se prezinte in fiecare seara la emisiunea sa, Povestiri de noapte) vor prezenta impreuna un format, devenind astfel parteneri si pe micul ecran, nu numai in viata.
Dupa mai multe relatii pasagere, printre care notabila a fost aceea cu modelul de culoare Aminata, Cabral pare sa se fi cumintit. Mulatrul a revenit astfel la blonde, dupa un mariaj esuat cu Luana Mitran, de profesie fotograf.

marți, 11 noiembrie 2008


Oana Zavoranu


Nume real: Zăvoranu Ioana
Data nasterii: 16 Iunie 1973 (35 ani)
Zodia: Gemeni
Locul nasterii: Bucuresti
Status marital: casatorit
Mama: Marioara Zavoranu
Sot: Ionut Pascu (Pepe)
Animale: Un motan (Martafoi)
Inaltime: 1,70m
Greutate: 53kg
Culoarea ochilor: Verzi
Culoarea parului: Brunet
Hobby-uri: shopping, muzica, dansul
Educatie: Liceul I.L. Caragiale, Facultatea de Drept, Universitatea Titu Maiorescu
2004 - a jucat in telenovela "Numai Iubirea"
2005 - joaca in telenovela "Pacatele Evei"
2005 - prezinta emisiunea "Corazon Latino" difuzata pe Acasa TV

În anul 2007 a scos primul său album muzical intitulat "Mai bună ca niciodată" care a fost foarte bine primit de public. În vara lui 2007 a realizat primul videoclip la piesa "Carino". Discul "Mai bună ca niciodată" conţine următoarele piese:

  • Carino
  • Pusă pe fapte
  • Ai, inimă
  • Am găsit la tine dragostea
  • Lumea mă iubeşte
  • Cine te crezi
  • Cu sufletul nu ştiu să mint
  • Eu pot trişa
  • Tu..
  • Fantezia ta
În decembrie 2007, Oana a lansat "Păpuşa Oana Zavoranu". Ea s-a gândit să lanseze această păpuşă în perioada sărbătorilor pentru a putea fi în casa celor care o iubesc cu adevărat, pentru a bucura cu adevărat toate fetiţele care o iubesc, care şi-au luat din ea un idol şi care,cu siguranţă vor fi fericite să aibă în casă păpuşa care o întruchipează. Ea este sigură că un cadou de la Mosu' cu "Păpuşa Oana" le va aduce bucurie în suflet. Ea îşi iubeşte şi îşi respectă fanii enorm. Ei îi dau putere să meargă înainte, ei o motivează pentru tot ceea ce face, are o satisfacţie imensă când vede cât de mult o iubesc aceşti oameni, şi pentru ei, este sigură, "Păpuşă Oana Zavoranu" va însemna mult.

Despre Nicoleta Luciu


Nicoleta Luciu

Data si locul nasterii: 12.09.1980 BUCURESTI
Culoarea parului: brunet
Culoarea ochilor: verde-caprui
Inaltime: 1.75
Greutate: 51kg
Dimensiuni: 96-61-90

Dupa castigarea titlului de Miss Romania in anul 1999 apare, de-a lungul timpului, in mai multe ipostaze:
- impaginea Xavier-Laureant, Casa Rebecca Rita, Face2Face Models, Gazeta Sporturilor, Redis Nutritie, Palux
- reclame foto: UP Beauty Center, Beeafeater Tonic, Iveco, Redis Nutritie
- actrita in telenovela "Lacrimi de iubire" de pe postul Acasa
- solista in formatia Laguna
- participari la miss Model Of The World (Turcia), Top Model 1997, manechin

Despre Adela Popescu



Adela Popescu

Numele real : Adela Elena Popescu
Ocupaţie : Actriţă
Locul Naşterii : Drăgăşani , Vâlcea , România
Data naşterii : 08 Octombrie 1986
Zodia : Balanţă
Activitate profesională : A participat la multe festivaluri naţionale şi internaţionale de muzică , de unde s-a întors acasă cu multe premii.
A cîntat impreună cu Elena de la Mandinga şi a colaborat cu 3 Sud Est pentru piesa "Clipe".
A prezentat o emisiune pentru adolescenţi.
A jucat in serialul "În familie".
Adela a interpretat-o pe Alina Damaschin , sora Oanei Zăvoranu , în prima telenovelă românească difuzată Acasă , "Numai iubirea".
Regizori preferaţi : Martin Scorsese .
Actori preferaţi : Brad Pitt , Richard Gere , John Travoita .
Actriţe preferate : Julia Roberts , Penelope Cruz , Sarah Jessica Parker .
Scriitori preferaţi : Moliere , Goethe , Rebreanu , Slavici , George Călinescu , Cehov
Hobby-uri : ascultă muzică.
Muzică : Anna Vissi
Muzică house : DJ Sasha , Paul Van Dyck , Anastacia
Înălţime : 1.65
Greutate : 52 kg
Păr : Blond
Ochi : Negri
Animale : un câine maidanez
Stil vestimentar : clasic si sport
Se consideră o persoană sociabilă , norocoasă , familistă , crede că fiecare are destinul lui.Este foarte ataşată de familia ei şi respectă tradiţia sărbătorilor petrecute în familie.
Fraţi : Călin (27 ani) şi Bogdan (29 ani).
Adela Popescu a ajuns in atentia publicului larg prin intermediul telenovelei `Numai iubirea`. La scurt timp dupa aceea, ea a devenit protagonista telenovelei "Lacrimi de iubire", difuzata pe postul de televiziune ACASA. In timpul filmarilor la aceasta productie, Adela a inregistat si primului sau album de muzica. Editat de Acasa Music/MediaPro Music, sub numele ADELA, albumul `Lacrimi de iubire` cuprinde noua piese si doua remix-uri, piese la care Adela a colaborat cu compozitorii Florin Grozea (Hi-Q), Laurentiu Duta (3 Sud-Est), Ionut Radu (Praf in ochi) si Florin Sever. Stilul abordat de Adela pe acest album este un pop slow, de "stare";, cu influente dance si latino (No me ensenaste - cu care Adela a cucerit publicul prezent la turneul national (Numai iubirea), insa majoritatea pieselor sunt balade care, interpretate in stilul care o caracterizeaza, cu multa dragoste, sensibilitate si senzualitate, o pozitioneaza pe Adela in postura de "cantareata a sufletului".

Desi Lacrimi de iubire este primul album din cariera sa muzicala, Adelamuzica de multi ani, ea avand o bogata experienta muzica la festivaluri nationale si internationale, recompensate de multe ori cu premii importante. Ea a mai cantat cu Elena de la Mandinga si a colaborat cu baietii de la 3 Sud Est la piesa Clipe. cocheteaza cu obtinuta in urma participarii la numeroase

Inregistrat in pauzele de filmare ale telenovelei, albumul, intitulat generic Lacrimi de iubire, se inscrie in seria implinirilor tinerei artiste din ultima vreme.

In anul 2006, Adela Popescu este protagonista unei noi telenovele - `Iubire ca in filme`. In aceasta productie, ea interpreteaza rolul Ionei, o tanera de 23 de ani care trebuie sa faca fata unui numar foarte mare de responsabilitati.